Els millors moments de "Joc de cartes"

Demà a les 21.55, arriba l'últim capítol de la segona temporada de "Joc de cartes estiu", el programa de TV3 en col·laboració amb DLO/Magnolia, presentat per Marc Ribas en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya.

Aquesta setmana, la versió estiuenca de "Joc de cartes" farà un resum dels millors moments del programa. Repassarà els restauradors més divertits, es tornarà a emocionar amb les millors històries i reviurà els moments de màxima tensió. També es veurà l'"Altra cara del joc" amb les preses falses i les millors imatges d'allò que no es veu mentre es roda "Joc de cartes".

En la versió d'estiu, a "Joc de cartes" es juga per parelles. Cada restaurant està representat pel seu propietari i per un segon concursant. La relació entre tots dos s'afegeix a les ja prou intenses relacions entre els tres restaurants. Aquests, com sempre, competeixen per convertir-se en el millor establiment d'una localitat en una categoria determinada i per un premi en metàl·lic per invertir en el negoci. 

"Joc de cartes" tanca la temporada d'estiu com a líder de la seva franja. Els quatre capítols emesos han tingut una mitjana de 404.000 espectadors i una quota del 21.8%.

I després, a les 23.05, "Joc de cartes" buscarà el millor restaurant de cuina de mercat de la Boqueria i el millor càtering de Barcelona.

"Joc de cartes" descobrirà quin és el millor restaurant de cuina de mercat de la Boqueria. Un mercat que ha resistit l'esperit popular dels mercats catalans de sempre, tot i les diferents transformacions que hi ha hagut al seu voltant. Marc Ribas coneixerà Quim Màrquez, que dona nom a la seva parada: El Quim de la Boqueria. El Quim participa al costat del seu fill, en Yuri, que continua el negoci familiar. Comptaran també amb tota una institució a la Boqueria, Juanito Bayen, que fa més de 60 anys que és darrere la barra del seu restaurant: el Pinotxo. Bayen concursarà amb el seu nebot i mà dreta, Jordi Asín. I, per últim, descobriran el Kiosk Universal, amb els copropietaris i germans Alfonso i Benja Domínguez, que de ben petits ja corrien pel mercat i la parada de la família. Tot programa especial ha de tenir una traca final, i serà gràcies a una visita molt àcida i inoblidable.    

A continuació, "Joc de cartes" buscarà el millor càtering de Barcelona en un programa molt especial. Tres empreses de càtering s'enfrontaran per endur-se el títol, i l'encarregat de decidir-ho serà un jurat format pels 12 restauradors que s'han emportat el Segell Blau al llarg d'aquesta segona temporada, és a dir, els que tenen el local més sostenible. La primera empresa de càtering que jugarà serà Just Royal Barcelona, dedicada a càtering per a empreses i casaments. Els propietaris són Alfredo Rodríguez i Elisabeth Pérez, que s'encarreguen de la cuina i les postres respectivament. El segon negoci és l'Airolo, una empresa de càtering centrada en la cuina tradicional catalana amb tocs d'autor. Josep "Tito" Santacana n'és el propietari, i Francesc Brunet, el cap de sala. I el tercer negoci serà Lapetrella Càtering, una empresa de càtering saludable. Lara Petrella i Priscila Heiner són brasileres i copropietàries del negoci.

"Joc de cartes" és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina i d'una zona determinada s'enfronten entre ells per aconseguir ser el millor. El guanyador s'emporta un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.

tv3.cat/jocdecartes
facebook.com/JocdecartesTV3
twitter.com/JocdeCartesTV3
instagram.com/JocdeCartesTV3

 

#JocdeCartesTV3

Sant Joan Despí, 28 de juliol del 2018

Anar al contingut