"Els millors anys..." escull el guanyador del Trofeu Kubala al millor gol de la temporada

El programa esportiu de la nit de Catalunya Ràdio escull el millor gol de la temporada 08-09.

Ibrahimovic, Tévez o Fernando Torres són alguns dels finalistes del trofeu Kubala al millor gol de la temporada instituït pel programa de Catalunya Ràdio Els millors anys de la nostra vida.
Aquest dilluns, 15 de juny, el programa que dirigeix i presenta Bernat Soler escollirà el guanyador en un programa especial on assistiran la majoria dels exjugadors que han conformat el jurat durant tota la temporada.
Ricard Torquemada ha estat l'ànima del concurs que, juntament amb els oients, ha proposat cada setmana els millors gols de la jornada. Un exjugador ha escollit el millor gol de la setmana i després s'ha escollit el millor del mes.
Els finalistes són:
- setembre.........Andreas Granqvist.............. Groningen-Utrecht
- octubre............Zlatan Ibrahimovic.............. Inter-Bolonya
- novembre........Ali Boussaboun...................Utrecht-Heracles Almelo
- desembre........Carlos Tévez...................... Manchester United-Blackburn
- gener..............Yoann Gourcuff...................Girondins-Paris Saint Germain
- febrer.............. Fabio Quagliarella...............Nàpols-Udinese
- març............... Eduardo da Silva................ Arsenal-Burnley
- abril................ Fernando Torres................. Liverpool-Blackburn
- maig................ Clever Santana................... Madrid-Mallorca


Tots els gols es poden veure al web de Catalunya Ràdio, www.catradio.cat, a la pàgina del programa.
El jurat es reunirà aquest dilluns a Catalunya Ràdio durant l'emissió del programa Els millors anys de la nostra vida i estarà integrat, entre d'altres, per Carlos Kubala, fill del jugador, i exjugadors de futbol com Josep Maria Fusté, Joaquim Rifé, Ramon Moya, Jordi Cruyff, Guillermo Amor, Ramon Alfonseda, Daniel Solsona, Pere Gratacós, Oscar García, Toni Jiménez, Pichi Alonso, Rafa Marañón, Josep Moratalla, Pepito Ramos, Tito Bonano, Joan Golobart, Joan Vilà, Toño de la Cruz o Xavi Roca.
S'ha escollit el dia 15 de juny per elegir el guanyador perquè és la data en què Ladislao Kubala va fitxar pel Barça. Durant els pròxims dies, el F.C. Barcelona inaugurarà a l'estadi una escultura de l'artista catalana Montserrat Garcia Rius, i el premi del programa serà una reproducció a escala d'aquesta escultura que representa el jugador hongarès del Barça a punt de xutar una pilota.
El programa Els millors anys de la nostra vida, amb Bernat Soler, s'emet de dilluns a divendres a Catalunya Ràdio d'onze de la nit a una de la matinada.

Anar al contingut