Els llibres sobre el "cas Pujol", a "Via llibre"

Aquest dimecres, a les 23.00, al 33, "Via llibre" repassa els llibres que s'han publicat arran del "cas Pujol". En el programa d'aquesta setmana, els escriptors Melcior Comes i Alberto Vázquez Figueroa presenten les seves últimes novel·les. El director de cinema Jaume Balagueró passa per l'espai "Lletratats" i Maika Maikovski s'acosta a la poesia d'Edgar Allan Poe.

El 25 de juliol del 2014, Jordi Pujol confessa que la seva família ha amagat una fortuna a l'estranger durant trenta-quatre anys. Arran d'aquest comunicat s'han publicat diversos llibres que han tractat del "cas Pujol" des de diferents perspectives. Aquesta setmana, "Via llibre" entrevista alguns dels autors que han seguit el "cas Pujol" de prop: Toni Sala, Lluís Bassets i Manuel Cuyàs.

L'escriptor Melcior Comes parla d'"Hotel Indira", novel·la amb què ha guanyat el premi BBVA Sant Joan, i Alberto Vázquez-Figueroa explica l'univers d'"Hambre", una novel·la que se situa a l'Àfrica subsahariana per parlar de fam, injustícia i desigualtat.

El director de cinema Jaume Balagueró passa per l'espai lletratat i demostra que és un lector voraç de novel·la, còmic i fanzins.

Les notes finals del programa, les posa el piano de Maika Makovski. La cantant s'acosta a la poesia d'Edgar Allan Poe mitjançant la seva música.

tv3.cat/viallibre

twitter.com/viallibre

facebook.com/viallibre

 

Anar al contingut