Els Leles, a "Economia en colors"

Diumenge, a les 22.25, TV3 emetrà el dotzè i últim capítol d'"Economia en colors" amb l'economista Xavier Sala i Martín acompanyat pel periodista Tian Riba. Aquesta temporada, el programa ha aprofundit en conceptes més concrets. A l'últim episodi es repassaran les lliçons del professor Sala i Martín durant els onze capítols emesos d'aquesta segona temporada.
Xavier Sala i Martín i Tian Riba

Xavier Sala i Martín i Tian Riba

El professor Sala i Martín vol explicar a l'alumne Tian Riba que la divisió de l'economia entre capitalisme i comunisme és absurda perquè, de sistemes econòmics, n'hi ha hagut molts més al llarg de la història, entre els quals el de la tribu dels Leles. El problema és que no se n'acaben de sortir. Aquest és el fil conductor per repassar les classes, entrevistes i conceptes dels 11 capítols anteriors i per veure la vinculació d'altres disciplines amb l'economia i constatar que un programa de tele és també una lliçó del funcionament de l'economia.

El programa

Amb la mateixa voluntat d'explicar l'economia de manera entenedora, aquest és un programa que parla d'economia, però també d'esport, d'educació, de psicologia, d'història, de política, de cultura, de salut, de sociologia, de ciència, d'amor i de la vida en general. Els dotze capítols han estat rodats en més de 100 localitzacions de Catalunya, Madrid i Brussel·les i en cap cas perdran el caràcter lúdic i pedagògic i l'humor i l'entreteniment.

L'estructura és d'una "road movie" que comença amb una classe magistral del catedràtic d'Economia Xavier Sala i Martín a l'aula de la universitat. A partir d'aquí, el tema es va desenvolupant a través d'un viatge per escenaris diversos, experiments i personatges, acompanyat per Tian Riba.

 

tv3.cat/economiaencolors

twitter.com/EconomiaColors

#EconomiaEnColorsTV3