Els joves que no marxen, a "Valor afegit"

Dimecres, a les 23.15, a TV3, "Valor afegit" es fixa en els joves que es queden aquí en lloc d'emigrar a la recerca d'oportunitats. Han de renunciar a moltes coses? Muntar el seu negoci? Quina expectativa de futur tenen? I quins valors? El programa d'aquesta setmana també entrevista Roberto Ruiz Scholtes, director d'Estratègia de Banca Privada d'UBS.

Joves que no marxen

Molts joves busquen les oportunitats laborals que no troben aquí a l'estranger. Però, en són tants? Quants joves catalans viuen a fora? Les estadístiques assenyalen que la gran majoria opta per quedar-se, encara que això els suposi, en molts casos, haver d'impulsar un negoci propi o treballar en feines per sota de la seva formació.  Aquest dimecres, "Valor afegit" es fixa en els joves que han decidit quedar-se aquí, en els joves que no marxen.

Entrevista a Roberto Ruiz Scholtes

El director d'Estratègia de Banca Privada d'UBS a Espanya ens explicarà com veu l'evolució dels mercats, del deute i de l'euro en aquest any que ha començat amb un fort nerviosisme a la borsa pel que pugui passar a Grècia.

tv3.cat/valorafegit

facebook.com/valorafegitTV3

@valorafegitTV3

            

Anar al contingut