Els informatius de Catalunya Ràdio es faran demà i dijous des del Tribunal Constitucional

El motiu del desplegament és la reunió del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut.

Els informatius de Catalunya Ràdio es faran demà i dijous des de la seu del Tribunal Constitucional a Madrid, just quan els seus magistrats debatran sobre l'Estatut i podrien emetre la resolució. L'objectiu de Catalunya Ràdio, de Catalunya Informació, i també dels seus informatius, és ser a Madrid per conèixer de primera mà l'evolució de la reunió, hi hagi sentència o no, i oferir als oients amb immediatesa tot el que passi a la seu del Tribunal.

L'última hora de la reunió es recollirà en directe des de la seu del màxim organisme constitucional als butlletins de Catalunya Ràdio i als blocs informatius de Catalunya Informació. A més, "L'informatiu del migdia", amb Victòria Vilaplana, i "Catalunya vespre", amb Kílian Sebrià, es faran també des de la seu del Tribunal amb tota la informació al voltant d'aquest plenari.

"L'informatiu del migdia" s'emet de dilluns a divendres, de dues a tres de la tarda, mentre que "Catalunya vespre" s'emet de dilluns a divendres de les set a les nou del vespre.

www.catradio.cat
Anar al contingut