Peretti i Richard Simmons a "Els homes que ens van fer aprimar"

"Els homes que ens van fer aprimar", al 33

El dilluns, 18 de desembre, a les 22.45, el 33 emetrà el documental "Els homes que ens van fer aprimar" (The men who made us thin"), una producció de la BBC. El periodista Jacques Peretti investiga el boom de la indústria de la dietètica a causa de l'expansió de l'obesitat.

"Els homes que ens van fer aprimar" és una sèrie documental de tres capítols en què Jacques Peretti s'endinsa en el món de les dietes, el fitnes, la indústria alimentària i l'obsessió per aprimar-se. Al 33 es podran veure, dilluns, els dos primers episodis.  

Cada vegada hi ha més i més persones que són obeses, fet que comporta que la indústria de la dietètica visqui una època daurada. En el primer capítol, el periodista investigarà quina és la relació entre l'obesitat i la pèrdua de pes i, a més, parlarà amb alguns dels homes que s'han fet rics gràcies a l'obstinació per perdre pes. Peretti també aprofundirà en els motius científics que expliquen per què hi ha règims que no tenen cap mena de resultat a llarg termini, i per què algunes persones tornen a fer aquests tipus de dietes, tot i que saben que són un fracàs.

En el segon capítol, Peretti se centra en la història de la indústria del fitnes, i coneixerà Richard Simmons, una figura del món del fitnes dels anys 60. El periodista també parlarà amb l'antic cap de política sanitària de PepsiCo, a qui li preguntarà per què la indústria alimentària inverteix tants diners en la promoció de l'esport. Per últim, analitzarà les solucions farmacèutiques que hi ha per a aquells que no poden esperar a veure els efectes de l'exercici, i les últimes intervencions quirúrgiques destinades a reduir el pes.

tv3.cat/33

Anar al contingut