Els escèptics, a "Merlí"

Aquest dilluns, a partir de les 22.40, arriba un nou capítol de "Merlí", la sèrie de Televisió de Catalunya produïda per Nova Veranda 2010, amb idea i guió d'Héctor Lozano i direcció d'Eduard Cortés. Protagonitzada per Francesc Orella, gira al voltant d'un professor de filosofia i la relació que té amb els alumnes de Batxillerat. A la classe de filosofia de Merlí Bergeron arriba el moment dels escèptics.

Després de la festa d'aniversari del Pol poden canviar moltes coses entre els peripatètics. Reaccionarà la Mònica a la confessió del Joan? I què passarà entre el Pol i el Bruno?

A més, el Merlí provocarà un conflicte important a la família del Joan. El Toni el tornarà a advertir que no va bé per aquest camí.

El Bruno està obsessionat amb el Pol, i no es comportarà correctament a la classe del Santi. El Gerard no accepta que el Merlí i la Gina estiguin junts.

La sèrie

El professor de filosofia Merlí Bergeron tria un grup d'alumnes de Batxillerat perquè siguin els peripatètics del segle XXI. Com si es tractés d'un nou Aristòtil, els ensenya a qüestionar-se les coses, a reflexionar… Però el seu caràcter irònic i irritant és polèmic dins de l'institut, perquè no tots els professors estan disposats a aguantar les seves manies… Ni tampoc el seu fill, l'alumne més difícil que ha tingut mai, i amb qui intentarà recuperar la relació.

El Merlí ressuscitarà per als alumnes Sòcrates, Hume, Nietzsche i altres figures de la història del pensament… i ajudarà els estudiants, no sense conflictes, a resoldre els seus problemes quotidians.

tv3.cat/merli
facebook.com/merlitv3
twitter.com/MerliTV3

#MerlíTV3

Anar al contingut