Els debats territorials de les eleccions del 21D, al 3/24

A partir d'aquesta nit, fins dijous, Televisió de Catalunya oferirà els debats electorals de les circumscripcions territorials de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona per a les eleccions del 21 de desembre al programa "Més 3/24", dirigit i presentat per Xavier Graset.

Avui, dilluns 11 de desembre, a les 22.30, és el torn de la demarcació de Barcelona amb els candidats Aurora Madaula per Junts per Catalunya (JxCat); Carles Mundó per Esquerra Republicana de Catalunya-Catalunya Sí (ERC); Eva Granados pel Partit dels Socialistes  de Catalunya (PSC-PSOE); Sonia Sierra per Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (Cs); Esperanza García pel Partit Popular Català (PPC); Elisenda Alamany per Catalunya en Comú-Podem (CeC), i Maria Sirvent per la Candidatura d'Unió Popular (CUP).

Demà, dimarts 12 de desembre, a les 22.30, el debat territorial serà per la circumscripció de Tarragona amb els caps de llista Eusebi Campdepadrós per JxCat; Òscar Peris per ERC; Rosa Maria Ibarra pel PSC-PSOE; Lorena Roldán per Cs; Alejandro Fernández pel PPC; Yolanda López per CeC, i Xavier Milian per la CUP.

Dimecres, 13 de desembre, a les 22.30, al debat territorial de Lleida hi haurà els candidats Josep Maria Forné per JxCat; Bernat Solé per ERC; Òscar Ordeig pel PSC-PSOE; Jorge Soler per Cs; Marisa Xandri pel PPC; Sara Vila per CeC, i Mireia Boya per la CUP.

Per últim, la ronda de debats territorials acaba dijous, 14 de desembre, amb la demarcació de Girona. El debat, a les 22.30, estarà format per Gemma Geis per JxCat; Roger Torrent per ERC; Rafael Bruguera pel PSC-PSOE; Jean Castel per Cs; Maria Àngels Olmedo pel PPC; Llorenç Planagumà per CeC, i Natàlia Sànchez per la CUP.

tv3.cat

324.cat/eleccions

Anar al contingut