Primal Scream
Primal Scream

Els concerts de Primal Scream i The War On Drugs del festival Vida en directe a iCat.cat

iCat.cat emetrà 5 concerts en directe del festival Vida de Vilanova i la Geltrú durant aquest cap de setmana

iCat.cat seguirà detalladament, minut a minut, la segona edició del festival que porta a Catalunya bandes tan potents com els escocesos Primal Scream i els nord-americans The War On Drugs, els concerts dels quals iCat.cat oferirà en directe des de la capital del Garraf.

L'emissora musical i cultural de la CCMA, que dóna suport als festivals que es fan a Catalunya, també emetrà altres concerts interessants com el del mallorquí Joan Miquel Olivé, Woods i Father John Misty.

Aquest és el calendari de transmissions:

 

Vida Festival a iCat.cat:

Divendres, 3 juliol:

 22.40 h - Joan Miquel Oliver

 23.30 h - The War On Drugs

 

Dissabte, 4 juliol:

 21.45 h - Father John Misty

 22.50 h - Woods

 23.45 h - Primal Scream

 

Joan Miquel Olivé

L'univers interior de l'exlíder d'Antònia Font és inabastable, tant pel que fa al seu pop lluminós i la seva prosa, com pels màgics i variats arranjaments que habiten a les seves cançons. Aquest bon home de l'illa de Mallorca, després del dolç comiat d'Antònia Font, ha decidit treure nou disc en solitari a l'abril.

The War On Drugs

Després de guanyar-se un nom dins l'escena independent amb els seus dos primers treballs, amb el seu tercer àlbum, "Lost in the dream" (Secretly Canadian, 2014), han depurat la seva proposta i han facturat un disc rodó que ha provocat que la premsa internacional s'agenolli als seus peus.

Father John Misty

Bateria dels Fleet Foxes, en la seva carrera en solitari, Joshua Tillman s'ha convertit en un referent del folk nord-americà, i així ho demostren els dos discos publicats fins ara. Sens dubte el seu nou disc es postula com un dels més rellevants de l'any, i poder gaudir-ne en directe en un context de festival natural com el Vida és un maleït luxe contemporani.

Woods

Hi ha poques bandes tan íntegres com els Woods. Els novaiorquesos, que van néixer com a divertiment d'un grup d'amics de la infància, tenen un estil propi que els duu a contracorrent de l'anomenat "Brooklyn Sound" i, amb vuit àlbums i gairebé deu anys a l'esquena, lluny de caure en l'autocomplaença, segueixen expandint els seus horitzons.

Primal Scream

Són història viva del rock i uns pilars indispensables de la música moderna. Així mateix, també són uns referents de l'indie escocès i, sens dubte, una de les bandes amb un dels millors directes.

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

 

 

Anar al contingut