Llum Barrera i Lloll Bertran al programa de diumenge.
Llum Barrera i Lloll Bertran al programa de diumenge.
Diumenge, 4 de març, a les 22.30.

Els beneficis del riure, a "De bon humor"

Diumenge, 4 de març, a les 22.30, TV3 emetrà un altre capítol de la sèrie documental "De bon humor", presentada per Llum Barrera. Aquesta setmana i sota el títol "Riure és bo", parlarà dels beneficis d'aquesta acció per a la salut.

Quan algú riu s'ho passa bé, se sent millor i els problemes de la vida es minimitzen. Veure les coses amb optimisme i ser capaç de riure dels petits entrebancs ajuda a tirar endavant. Somriure és gratis i més fàcil que estar enfadat, ja que es fan servir menys músculs.

Amb la vitalitat que la caracteritza, l'actriu còmica Lloll Bertran parlarà de l'optimisme com a forma de vida.

El pallasso Tortell Poltrona definirà aquest ofici, en què sembla que la felicitat és eterna, i explicarà els efectes terapèutics del riure en els nens. També explicarà la seva tasca a les zones de conflicte on ha viatjat amb Pallassos sense Fronteres.

L'humorista Pepe Colubi ha fet de l'humor la seva professió i entén que riure és una forma de vida i una manera sana de superar totes les adversitats. Llum Barrera també hi conversarà una bona estona.

A l'Hospital de Sant Pau, amb els pallassos de l'ONG Pallapupes, la seva directora, els metges i les infermeres, el programa descobrirà com l'humor ajuda a apaivagar el dolor i si és veritat que el riure pot tenir efectes terapèutics.

"De bon humor" s'emet cada diumenge a les 22.30. El programa busca testimonis de científics i humoristes per parlar del sentit de l'humor.

tv3.cat/debonhumor
facebook.com/debonhumor
tv3.cat/debonhumor
facebook.com/debonhumor

Anar al contingut