Un elefant
Un elefant

Els animals solitaris i els de cues bèsties, aquest cap de setmana a "Kukurota"

El programa més salvatge del canal Super3 dedicarà els capítols d'aquest cap de setmana als animals que van sols i els que tenen una cua molt bèstia. Presentat per Pau Ferran, "Kukurota" s'emet el dissabte i el diumenge, a dos quarts de vuit, al Super3.

"Kukurota" torna, com cada cap de setmana, amb nous capítols. Els d'aquesta setmana se centren en els animals armats i els solitaris. Els primers tendeixen a estar sempre sols i els segons tenen unes cues molt bèsties.

Els solitaris (dissabte 25, a les 20.20)

Al "Kukurota" d'avui es trobaran els animals que els agrada més viure sols de la natura i se sabrà per què viuen millor així. Es veuran solitaris caçadors com els lleopards, els ossos o els bec d'esclop, i solitaris herbívors com els elefants, els okapis o els armadillos. A més a més, avui hi haurà tres convidats especials que mai havien sortit al "Kukurota": l'os d'antifaç, la serp de ferradura i l'àguila imperial . Al concurs s'esbrinarà la resistència de les teranyines, al rànquing es veuran els millors pescadors del món i a la secció de l'animal desaparegut es coneixerà el Dimorphodont, un pterosaure amb cara de tucà.

Els cuats (diumenge 26, a les 20.20)

El "Kukurota" d'avui coneixerà els animals que tenen les cues més bèsties del món, com els cangurs, els ratpenats, els lèmurs, les rates, els micos, els llangardaixos, els dofins… i veurà que poden servir per a un munt de coses diferents. Al concurs, en Pau plantejarà què prefereixen menjar els ratolins; al rànquing repassarà els animals que tenen el cap més gros del món, i a la secció de l'animal desaparegut farà conèixer el megalodon: el tauró més gros que ha existit mai.

 

super3.cat/kukurota

Anar al contingut