Els animals llaminers i els màgics, aquest cap de setmana, a "Kukurota"

El programa més salvatge del canal Super3 dedicarà els capítols d'aquest cap de setmana als animals llaminers i als màgics. Presentat per Pau Ferran, "Kukurota" s'emet el dissabte i el diumenge, a les 20.30, al canal Super3.

"Kukurota" torna com cada cap de setmana amb nous capítols i els d'aquesta setmana estan centrats en els animals més llaminers i els màgics. Els primers tenen uns gustos molt peculiars, i els segons tenen poders màgics.

Els llaminers (dissabte 15, a les 20.30)    

Hi ha animals que tenen gustos especials a l'hora de menjar: són els llaminers i no es conformen amb qualsevol cosa. En aquest capítol se'n mostraran uns quants, com el falcó vesper, el trencalòs, la balena i el goril·la. Al rànquing es veuran els cinc animals amb els bigotis més llargs, i a "Animal desaparegut" es recordarà l'entelodon, un senglar enorme i ferotge que va viure fa milions d'anys.

Els màgics (diumenge 16, a les 20.30)

Els mussols són savis, els corbs són dolents, les tórtores estan enamorades, els cavalls blancs i els elefants porten bona sort, els lleons són els reis de la selva i es diu que les àguiles són símbols de poder. Aquesta setmana es descobriran els poders màgics que sempre s'han atribuït a alguns animals i s'investigarà si són veritat. Al concurs s'esbrinaran coses noves dels coales, al rànquing se seguiran els animals que més viatgen del planeta i s'acabarà amb l'animal desaparegut: el dimetrodont, una mena de dinosaure que va viure abans que la resta de dinosaures.

super3.cat/kukurota

 

Anar al contingut