Els animals excavadors i els maleïts, aquest cap de setmana a "Kukurota"

El programa més salvatge del canal Super3 dedicarà els capítols d'aquest cap de setmana als animals excavadors i als maleïts. El programa s'emet el dissabte i el diumenge a dos quarts de vuit.

"Kukurota" torna, com cada cap de setmana, amb nous capítols. Els d'aquesta setmana se centren en els animals excavadors i els maleïts. Els primers tenen diverses formes d'anar pel subsòl i els segons tenen malediccions.

Els excavadors (dissabte 19, a les 20.35)

El programa d'avui del "Kukurota" anirà sota terra. Buscarà els animals més ben preparats per fer forats, per construir caus, és a dir, per excavar. Coneixerà excavadors com el talp,  el toixó, el suricata o el sorprenent peix de sorra, un autèntic expert a enterrar-se sota la sorra del desert. També descobrirà que hi ha ocells que excaven amb el bec, com l'abellerol. Veurà el rànquing dels animals més presumits del planeta i coneixerà l'espinosaure,  el dinosaure carnívor més gros que ha existit mai.

Els maleïts (diumenge 20, a les 20.20)

Al "Kukurota" d'avui es repassaran els animals amb més mala fama de la natura, com les aranyes, les serps, els taurons, els llops, les meduses, els vampirs, els corbs i els escorpins. Al concurs investigaran els ulls dels animals, al rànquing veuran els ocells voladors més grossos i a la secció de l'animal desaparegut coneixeran el basilosaure: una mena de balena amb potes prehistòrica.

super3.cat/kukurota

Anar al contingut