Pau Ferran
Pau Ferran

Els animals boques i els aprofitats, aquest cap de setmana, al "Kukurota"

El programa més salvatge del canal Super3 dedicarà els capítols d'aquest cap de setmana als animals boques i als aprofitats. Presentat per Pau Ferran, "Kukurota" s'emet el dissabte i el diumenge, a dos quarts de vuit, al Super3.

"Kukurota" torna, com cada cap de setmana, amb nous capítols. Els d'aquesta setmana se centren en els animals boques i els aprofitats. Els primers tenen boques de mides molt diferents i els segons tenen molt de morro.

Els boques (dissabte 18, a les 20.30)

Els animals tenen les boques molt diferents els uns dels altres perquè estan especialitzades a menjar coses molt diferents. De la mà d'animals tan increïbles com la granota "Pacman", els hipopòtams, l'os formiguer, les papallones, els crancs americans, els flamencs, els musclos, els taurons balena o els plomalls de mar es veurà que a la natura hi ha boques per a tots els gustos. I fins i tot es veurà un animal que no té boca. Al concurs es descobrirà una habilitat dels mussols, al rànquing s'observaran els llangardaixos més grossos del món, i a la secció de l'animal desaparegut es descobrirà el trilobit: un animal aquàtic prehistòric que va viure abans que els dinosaures.

Els aprofitats (diumenge 19, a les 20.30)

Hi ha una pila d'animals amb molt de morro a la natura i avui els veurem a tots. D'una banda descobrirem els animals que xuclen la sang dels altres animals, com els vampirs, les sangoneres o les llamprees, i de l'altra, els animals que s'aprofiten d'altres animals per trobar menjar, com els aufranys, els micos o els esplugabous. Al concurs ens plantejarem per on es mouen els esquirols, al rànquing descobrirem els animals més calbs del món, i a la secció de l'animal desaparegut descobrirem l'estiracosaure: un dinosaure que tenia moltes punxes per tot el cos.

 

super3.cat/kukurota

Anar al contingut