Els animals becuts i els boques, aquest cap de setmana a "Kukurota"

El programa més salvatge del canal Super3 dedicarà els capítols d'aquest cap de setmana als animals becuts i els boques. Presentat per Pau Ferran, "Kukurota" s'emet el dissabte i el diumenge, a dos quarts de vuit, al Super3.

"Kukurota" torna, com cada cap de setmana, amb nous capítols. Els d'aquesta setmana se centren en els animals becuts i els boques. Els primers tenen un bec i els segons tenen boques de mides molt diferents.

Els becuts (dissabte 5, a les 20.35)          

En aquest programa es veuran els becs més fantàstics del planeta: becs curts i forts com els de les àligues, llargs i punxeguts com els dels ocells pescadors, becs que parlen com els dels lloros i, fins i tot, l'únic bec de mamífer del món. Es descobrirà que els becs són eines que serveixen per a moltes coses: trencar pinyes, lligar amb les femelles o donar cops als arbres per marcar territori. Al rànquing es veurà els crancs més guapos del món i també es coneixerà el plesiosaure, un dinosaure aquàtic impressionant.

Els boques (diumenge 6, a les 20.20)

Els animals tenen les boques molt diferents els uns dels altres perquè estan especialitzades a menjar coses molt diferents. De la mà d'animals tan increïbles com la granota pacman, els hipopòtams, l'os formiguer, les papallones, els crancs americans, els flamencs, els musclos, els taurons balena o els plomalls de mar es veurà que a la natura hi ha boques per a tots els gustos. I fins i tot es coneixerà un animal que no té boca. Al concurs es descobrirà una habilitat dels mussols, al rànquing s'observaran els llangardaixos més grossos del món i a la secció de l'animal desaparegut es coneixerà el trilobit: un animal aquàtic prehistòric que va viure abans que els dinosaures.

super3.cat/kukurota