Els animals barrejats i els prehistòrics, aquest cap de setmana a "Kukurota"

El programa més salvatge del canal Super3 dedicarà els capítols d'aquest cap de setmana als animals que són una barreja de dos i als prehistòrics. Presentat per Pau Ferran, "Kukurota" s'emet el dissabte i el diumenge, a dos quarts de vuit, al Super3.

"Kukurota" torna, com cada cap de setmana, amb nous capítols. Els d'aquesta setmana se centren en els animals barrejats i els prehistòrics. Els primers poden semblar dos animals en un, i els segons són els més primitius del planeta.

Els barrejats (dissabte 16, a les 20.30)

Hi ha animals que si ens els mirem bé semblen la barreja de dos animals de diferents espècies, barreges tan impossibles com el titi lleó, l'ocell ratolí, l'aranya tigre, el llangardaix armadillo, la iguana rinoceront, el peix vaca, el peix papallona, el peix gat o els que estan barrejats amb lleopards: el tauró lleopard, la tortuga lleopard i el gecko lleopard! Al concurs, s'esbrinarà un secret de la pell de les serps, al rànquing se seguirà la corrent als peixos més elèctrics del món i a la secció de l'animal desaparegut, es coneixerà un peresós prehistòric tan gros com 6 vaques juntes, el Megatherium.

Els prehistòrics (diumenge 17, a les 20.30)

Avui semblarà que el 'Kukurota' faci un viatge a la prehistòria , ja que el programa coneixerà els animals més primitius del planeta que encara existeixen: des dels pandes vermells o els diables de Tasmània, passant pels peixos cocodril o les tortugues al·ligàtor, fins al nàutil, l'animal més antic del món. Al concurs esbrinarà com s'ho fan els óssos formiguers per menjar, al rànquing es veuran els animals que porten les armadures més bèsties del món i a la secció de l'animal desaparegut  apareixerà el Paracetari: una mena de rinoceront descomunal que ja no existeix.

 

super3.cat/kukurota

Anar al contingut