L'Àngela, la protagonista de "Benvinguts a la família" en un moment del discurs d'agraïment
L'Àngela, la protagonista de "Benvinguts a la família" en un moment del discurs d'agraïment
Diumenge, 4 de febrer, a les 19.50.

Els actors Melani Olivares i Marc Cartes, diumenge, a "Enganxats"

Diumenge, 4 de febrer, a les 19.50, "Enganxats", el programa que debat els moments més importants de les novel·les i sèries de TV3, té com a convidats l'actriu Melani Olivares, l'Àngela de "Benvinguts a la família", la sèrie d'èxit dels dilluns al vespre de TV3, i l'actor Marc Cartes, l'Andreu de la telenovel·la de la sobretaula "Com si fos ahir".

Aquesta setmana "Enganxats", el programa setmanal dirigit i presentat per Espartac Peran que parla de les sèries de TV3, té de convidats dos actors de renom: Melani Olivares, la protagonista de la nova sèrie d'èxit que TV3 emet els dilluns al vespre, "Benvinguts a la família", i Marc Cartes, un dels personatges principals de "Com si fos ahir", la telenovel·la que lidera la franja de la sobretaula.

A la manera d'una tertúlia, els convidats i els col·laboradors van desgranant els moments més transcendents de la setmana i cadascú dona el seu punt de vista. Entre els tertulians, hi ha els actors Boris Ruiz i Anna Barrachina ("Ventdelplà", "Merlí"), Sara Espígul ("El crac"), Clàudia Costas ("La Riera") o el periodista David Balaguer.

A més, Mireia Mallol i Estel Batet són les dues reporteres del programa, que explicaran  les interioritats de "Com si fos ahir" i "Benvinguts a la família" i els moments en què aquestes ficcions han fet bullir més les xarxes durant la setmana.

"Enganxats" s'emet cada diumenge per TV3, just abans del "Telenotícies vespre".

tv3.cat/enganxats
twitter.com/enganxatstv3

Anar al contingut