Els 70 anys de "Fotogramas", Albert Serra i Whit Stillman a palau, i l'estrena de "La llegada", a "Cinema 3"

Demà, a les 11.05, arriba una nova edició del programa més cinèfil i veterà de TV3, "Cinema 3". Amb motiu del 70 aniversari de la publicació de la revista "Fotogramas", Jaume Figueras entrevista Elisenda Nadal, que la va dirigir durant quaranta anys, i Toni Ulled Nadal, que hi està al capdavant des de fa una dècada.

En tot aquest temps, i sempre des de Barcelona, "Fotogramas" s'ha mantingut com la capçalera de referència de la informació cinematogràfica a l'estat i és una eina indispensable en la formació cinèfila de diverses generacions d'aficionats.

Les estrenes de les pel·lícules "Amor y amistad", comèdia ambientada en un palau anglès del segle XVIII,  i "La mort de Lluís XIV", sobre els últims dies de vida del monarca a Versalles, porta a la cartellera el cinema més cortesà.  El programa ha conversat amb els respectius directors: Whit Stillman i Albert Serra.

"Cinema 3" parla amb Teresa Gimpera, Ricard Farré i Ventura Pons de l'última pel·lícula que ha dirigit aquest últim: "Oh! Quina joia!". Això sense oblidar-se de la gran estrena de ciència-ficció de la setmana: "La llegada", de Denis Villeneuve.

I, en la secció "Ni blanc ni negre", Jaume Figueras i Àlex Gorina conversaran sobre la filmografia de Catherine Deneuve.

Imatges adjuntes: Jaume Figueras, Elisenda Nadal i Toni Ulled Nadal, durant la gravació de "Cinema 3".

tv3.cat/cinema3

facebook.com/cinema3

twitter.com/cinema3