Els 40 anys de "La TdP", a Esport3

Demà a partir de les 21.45, Esport3 emetrà la gravació de l'acte que el 4 de juny va commemorar i repassar els 40 anys de transmissions de futbol en català amb Joaquim Maria Puyal al CosmoCaixa, a Barcelona.

Aquest cap de setmana es compleixen 40 anys de futbol en català i per aquesta raó el canal Esport3 reemetrà l'acte en què durant més de 90 minuts Joaquim Maria Puyal va reviure els millors moments de les transmissions de futbol en català, amb protagonistes que l'han acompanyat durant aquests 40 anys, i que es va celebrar el 4 de juny al CosmoCaixa de Barcelona.

Els records van formar part de l'acte, que va recordar l'inici de les transmissions amb Manolo Terán, el director de Ràdio Barcelona, que les va impulsar, fins a l'actualitat, amb l'equip de "La TdP" a Catalunya Ràdio.

Va ser el mateix Puyal que va anar presentant els diversos convidats, àudios i vídeos que formen part dels 40 anys d'història de les transmissions. "Urruti, t'estimo!" i "Messi Messi Messi" són dos dels moments radiofònics més recordats pels oients que van tenir protagonisme durant l'acte, en el qual no van faltar anècdotes.

"Els 40 anys de 'La TdP'" va comptar amb persones vinculades amb aquesta efemèride de totes les èpoques. Entre els jugadors i personalitats del Barça actuals i històrics, hi van ser des de Pep Guardiola i Carles Puyol fins a Artola, Zuviría, Koeman, Stóitxkov, Miquel Àngel Nadal, Txiqui Begiristain i José Mari Bakero. Pel que fa als periodistes que han viscut les transmissions amb Joaquim Maria Puyal des de primera línia, es van sentir veus com les d'Antoni Bassas, Manel Fuentes, Pilar Calvo, Eduard Boet, Jordi Basté, Ricard Torquemada, Josep Lluís Merlos, Isabel Bosch i Josep Maria Deu.

esport3.cat

Anar al contingut