Joaquim Maria Puyal durant una retransmissió de futbol a Catalunya Ràdio
Joaquim Maria Puyal durant una retransmissió de futbol a Catalunya Ràdio
Dissabte, a les 19.00, i diumenge, a les 21.55

Els 40 anys de "La TdP", a Catalunya Ràdio i TV3

Aquest dissabte, 4 de juny, a partir de les 19.00, Catalunya Ràdio oferirà l'acte que commemora i repassa els 40 anys de transmissions de futbol en català amb Joaquim Maria Puyal, en directe des del CosmoCaixa, a Barcelona. L'endemà, diumenge, a les 21.55, TV3 emetrà "Els 40 anys de 'La TdP'".

Durant més de 90 minuts, Joaquim Maria Puyal reviurà els millors moments de les transmissions de futbol en català, amb protagonistes que l'han acompanyat durant aquests 40 anys.

Els records formaran part de l'acte, que farà memòria de l'inici de les transmissions amb Manolo Terán, el director de Ràdio Barcelona que les va impulsar, i arribarà fins a l'actualitat, amb l'equip de "La transmissió d'en Puyal" a Catalunya Ràdio.

El conductor de la vetllada serà el mateix Puyal, que donarà pas als diversos convidats, àudios i vídeos que formen part dels 40 anys d'història de transmissions. "Urruti, t'estimo!" i "Messi Messi Messi" són dos dels moments radiofònics més recordats pels oients que tindran protagonisme durant l'acte, en el qual no faltaran anècdotes.

"Els 40 anys de 'La TdP'" tindrà persones vinculades amb aquesta efemèride de totes les èpoques. Entre els jugadors i personalitats del Barça actuals i històrics, hi haurà des d'Artola i Zuviría, fins a Koeman, Stòitxkov, Miquel Àngel Nadal, Txiqui Begiristain i José Mari Bakero. Pel que fa als periodistes que han viscut les transmissions amb Joaquim Maria Puyal des de primera línia, es podran sentir veus com les d'Antoni Bassas, Manel Fuentes, Pilar Calvo, Eduard Boet, Jordi Basté, Ricard Torquemada, Josep Lluís Merlos, Isabel Bosch i Josep Maria Deu.

catradio.cat
tv3.cat

 

Anar al contingut