El webdoc "El Swissleaks de Falciani" guanya el premi de periodisme Ernst-Schneider 2016

El webdoc "El Swissleaks de Falciani. El gran robatori de dades bancàries" ha estat guardonat amb el Premi de Periodisme Ernst-Schneider-Preis 2016 en la categoria de temes d'economia alemanya, atorgat per les cambres de comerç i indústria d'Alemanya i lliurat a Colònia. El webdoc està associat al documental "La llista de Falciani", de Ben Lewis, amb participació de TV3.
La llista de Falciani

La llista de Falciani

En l'interactiu especial es pot conèixer la història d'Hervé Falciani, accedir a diverses dades sobre l'evasió fiscal, respondre a algunes preguntes i saber l'opinió d'altres usuaris, a través d'un menú desplegable de cinc capítols.

El webdoc "El Swissleaks de Falciani" va ser guardonat també el mes de juliol amb el German-French Journalism Award, un dels més importants d'Europa en la categoria multimèdia.

"La llista de Falciani" va inaugurar la divuitena edició del festival DocsBarcelona 2015. És una coproducció de Gebrueder Beetz Filmproduktion (Berlín), Polar Star Films, TVC (Catalunya), SWR/ARD (Alemanya), ARTE (Alemanya/França), TVE (Espanya), RTS i SRF (Suïssa), DR (Dinamarca), SVT (Suècia), YLE (Finlàndia) i TG4 (Irlanda), que va ser emesa pel programa "Sense ficció" el 7 de juliol del 2015, en el marc d'una emissió conjunta de tots els canals públics europeus participants en la seva coproducció.

tv3.cat/documentals

tv3.cat/senseficcio

facebook.com/senseficcio

twitter.com/senseficcio