El web del Super3 estrena una eina de comunicació amb dibuixos i adhesius
El web del Super3 estrena una eina de comunicació amb dibuixos i adhesius

El web del Super3 estrena una eina de comunicació amb dibuixos i adhesius

El Super3 posa a disposició dels súpers una nova manera de comunicar-se entre ells i també amb el canal, una nova eina amb què poden fer servir dibuixos i adhesius. A partir d'ara, al web super3.cat, disposen d'un espai de creació amb colors per fer dibuixos i un munt d'adhesius exclusius i temàtics per decorar-los. Hi podran accedir des de qualsevol ordinador, mòbil o tauleta. L'objectiu d'aquesta nova eina és potenciar la creativitat dels súpers.

Totes les creacions que facin els súpers, les podran compartir amb la resta de la comunitat, ja que es publicaran al web del Super3. Però, a més, els súpers també podran enviar les seves creacions als seus amics o familiars per correu electrònic i fer-los un bonic regal.

Per poder veure el funcionalment de la nova iniciativa, només cal entrar al web super3.cat i l'únic que fa falta per començar a crear és imaginació i inspiració. Els dibuixos digitals parteixen del concepte de "full en blanc" perquè cadascú desenvolupi el seu potencial sense limitacions.

Per afavorir la creació, els súpers trobaran retícules per calcar i un munt d'adhesius totalment exclusius que estan relacionats amb els programes del Super3 i amb l'univers del canal. A més, també hi ha adhesius relacionats amb el dia a dia dels súpers i amb moments especials, com ara Sant Jordi o les vacances.

Un cop dins del web del Super3, si es vol fer una nova creació, cal prémer el botó "Crea". En tot moment es poden veure les creacions dels altres súpers, però cada una només estarà visible durant 48 hores, buscant així l'hàbit de mantenir l'activitat creativa.

Des de la seva posada en marxa, fa quinze dies, aquesta nova eina de comunicació ha tingut una gran acceptació. El Super3 ja ha rebut 400 dibuixos, una dada per sobre d'altres campanyes de participació del canal.

Amb aquesta iniciativa, el Super3 vol fomentar la creativitat dels súpers i obrir un nou espai de comunicació entre ells amb un dels llenguatges més utilitzats pels nens i nenes, com és el dibuix. Els grans pedagogs en el món de la comunicació parlen de la necessitat de fomentar la imaginació, de donar llibertat al nen i de la potència que té el dibuix infantil com a eina de comunicació. El Super3 vol respectar tots aquests principis amb aquesta nova eina. Alhora, es vetlla perquè els continguts respectin sempre els valors del Club Super3 i s'incloguin en el marc segur i controlat de les diverses plataformes que ofereix.

super3.cat

 

Anar al contingut