El web de Catalunya Ràdio posa en marxa l'espai "El millor de la setmana"

L'espai web serà un referent per saber el que ha passat al món a Catalunya i a l'emissora, en diferents àmbits, durant la darrera setmana

La web de Catalunya Ràdio posa en marxa  el programa "El millor de la setmana". Es tracta d'una selecció dels millors àudios de tots els programes, basat en el que ha tingut més bona acollida per l'audiència.

Allà, s'hi trobaran els temes més importants de la setmana, els àudios més interessants, els  moments divertits, o els més dramàtics. En aquest programa es recolliran també els àudios més destacats de tota la setmana, els que han tingut més impacte a la nostra pàgina web, els més sorprenents i els més  divertits.

 "El millor de la setmana" hi inclourà àudios d'Informatius, d'Esports, d'"El matí de Catalunya Ràdio", de "La tribu", d'"El club de la mitjant", o del "Catalunya Vespre". Tots els programes contribuiran en la selecció del que ha estat el millor de la setmana.

Ara, per exemple, aquesta setmana el programa parlarà de futbol, de política, de cultura amb protagonistes destacats com Xavi Hernández, Lucía Caram, Rosa Maria Sardà o  Xavier Graset.

Aquest espai web és una programa de tota la redacció digital de Catalunya Ràdio, realitzat per Xavier Escuder i Marc Garriga i amb el suport tècnic de Matilde Seoane, i el podreu trobar sempre allotjat aquí i estarà en un lloc destacat al web de Catalunya ràdio durant tot el cap de setmana.

 

 

Catradio.cat

Facebook.com/catradio

Twitter.com/catalunyaradio

 

 

 

 

 

 

 

 

Anar al contingut