El vuitè fill dels Pujol, a "Polònia"

Demà, a les 21.55, a l'espai de sàtira política "Polònia", dirigit per Toni Soler, es coneixerà el vuitè fill dels Pujol.

A més, Carles Puigdemont (Queco Novell) explicarà com s'ho farà el PDeCat per prendre noves mesures contra la corrupció i desmarcar-se de Convergència. Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Susana Díaz (Alba Florejachs) interpretaran la seva particular versió del conte de "La formiga i la cigala", i Mariano Rajoy (Queco Novell) buscarà un nou cap de turc a qui carregar el mort de la corrupció.

D'altra banda, Joan Tardà (Cesc Casanovas) trobarà la solució per treure Franco (Manel Lucas) del Valle de Los Caídos. Els Comuns exposaran totes les seves contradiccions a ritme de la cançó "Common People", de Pulp. I, després de l'èxit de "Sister Act", els germans Pujol portaran al teatre el musical "Set jutges per a set germans".

L'èxit de "Sister Act"

El gag de "Polònia" en què Marta Ferrusola, Jordi Pujol i els seus fills versionaven el musical "Sister Act" s'ha convertit en un èxit a les xarxes: amb més de 90.000 reproduccions a la carta i a Youtube, és un dels 5 vídeos de TV3 més vistos pels usuaris aquesta setmana. 

Aquestes xifres el converteixen en el segon gag més vist d'aquesta temporada del "Polònia", només per darrere del gag que parodiava l'entrevista entre Bertín Osborne i Aznar, que ja va rebentar rècords

Com va sorgir la idea de versionar "Sister Act", o si el personatge de Marta Ferrusola, interpretat per Judit Martín, tindrà continuïtat? Aquí.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/show/polonia

Anar al contingut