El trasplantament de la Iratxe, a "Emergències"

Diumenge, a les 22.30, TV3 emet el sisè capítol d'"Emergències", una producció de TV3 amb la col·laboració de Media 3.14. Una sèrie que parla dels professionals que arrisquen la vida per salvar la dels altres, que no saben mai què es trobaran quan arribin a la feina. Aquesta setmana una història plena d'amor i superació: el trasplantament de fetge de la Iratxe. La donant és la seva mare. La coordinació de l'equip mèdic és vital.

El trasplantament de fetge de la Iratxe, una nena de 6 anys, és una història plena d'amor i superació. La mare de la nena és la donant en vida, que entra a quiròfan per donar-li un tros del seu fetge. Al capítol es viu la tensió del dia a través dels familiars que esperen. Les dues operacions, la de la mare i la de la filla, són simultànies, però en dos edificis separats de l'Hospital Vall d'Hebron. "Emergències" viu la gran coordinació, concentració i professionalitat de tot l'equip mèdic.

"Emergències" també és present en l'incendi de la desballestadora de Sant Fruitós de Bages, el primer foc d'indústria de la sèrie. Les flames semblen imparables i els bombers opten per deixar cremar el que ja està encès i salvar els cotxes que encara no cremen llençant-hi escuma.

El programa patrulla pels carrers de Barcelona amb els Guilles, mossos d'esquadra motoritzats, que reben una trucada per violència de gènere. Es viu la detenció d'una persona que volia saltar pel balcó. També enxampen un delinqüent que es dedica a punxar les rodes dels cotxes dels turistes i a robar-hi. A més, "Emergències" fa guàrdia al parc de Sant Andreu amb el bomber Joan Canudas i viu la indefensió de les persones grans quan cauen a casa i no es poden aixecar.

tv3.cat/emergencies

facebook.com/emergenciesTV3

Anar al contingut