El tràfic d'éssers humans, a "Signes dels temps"

Diumenge, a les 10.00 a TV3, "Signes dels temps" parla del tràfic d'éssers humans amb Encarna Jordán, directora de la iniciativa SICART cat, d'ajuda a les víctimes . L'any 2014 es calcula que a Catalunya hi va haver més de mil víctimes amb finalitat d'explotació sexual. El programa també recorda el 1.400 aniversari del Concili d'Ègara i visita l'església de Sant Jaume de Montagut.

Tràfic d'éssers humans

L'any 2014 a Catalunya es van detectar més de mil víctimes del tràfic d'éssers humans amb fins d'explotació sexual. Aquesta és una de les formes que pren l'esclavitud del segle XXI. Per ajudar les dones explotades, les religioses adoratrius van posar en marxa SICAR cat, un projecte que acaba de rebre el Premi Solidaritat 2014 de l'Institut de Drets Humans de Catalunya. "Signes dels temps" entrevista Encarna Jordán, adoratriu i directora de SICAR cat, i Rosa Cendón, coordinadora del projecte.

Concili d'Ègara, 1.400 anys

El 13 de gener de l'any 615 les esglésies de Sant Pere, catedral del Bisbat d'Ègara, acollien una reunió de tots els bisbes de la Conferència Episcopal Tarraconense, un fet notable i de gran transcendència a l'època que ha passat a la història local com el Concili d'Ègara. Enguany se celebren els 1.400 anys d'aquesta efemèride i "Signes dels temps" en parla amb David Abadías, cap d'estudis de la Facultat Antoni Gaudí d'Història de l'Església, Arqueologia i Arts Cristianes

Patrimoni: l'Església de Sant Jaume de Montagut

L'espai de "Patrimoni" visita l'Església de Sant Jaume de Montagut a  Querol, Alt Camp. Aquesta edificació és un clar exemple de l'arquitectura religiosa del gòtic català i està declarada Bé Cultural d'Interès Nacional.

tv3.cat/signesdelstemps

facebook.com/signesdelstemps

twitter.com/signesdelstemps

Anar al contingut