El top 5 d'"Oh Happy Day" lluita per arribar a semifinals en una nit d'emoció i sorpreses inesperades

Demà, a les 21.55, TV3 emetrà la novena gala d'"Oh Happy Day", en què cinc grups participants afrontaran una altra nit de competició i, al final del programa, una de les formacions serà eliminada. Les quatre que passin seran a la semifinal.

Aquest dissabte, "Oh Happy Day" arribarà carregat d'emoció, sorpreses inesperades i grans actuacions. Els 5 grups que han arribat fins aquí faran dues cançons cadascun. El jurat valorarà les dues, i al final del programa se sabrà quins són els 4 semifinalistes d'aquesta quarta temporada.

Serà una novena gala intensa, en què les Sound Six, guanyadores de la Millor Cançó a la gala anterior, obriran el programa amb la seva apoteòsica interpretació del "Bang Bang", de Jesse J, i hauran d'interpretar dues cançons més de concurs. El nivell competitiu està molt alt i cal veure com afronten els grups aquest nou repte. Només falten dues setmanes per a  la gran final en directe de dissabte 8 d'abril en què serà el públic amb els seus vots qui decidirà el guanyador del concurs, que veurà els seus esforços recompensats amb una gira europea.

"Moments OHD"

A "Moments OHD" continuarà la música durant 50 minuts amb les millors actuacions, vídeos dels cors i intervencions del jurat agrupats de forma temàtica. Aquesta setmana  recuperarà una selecció de cançons populars i tradicionals cantades pels grups de les tres temporades anteriors del programa.

tv3.cat/happy

facebook.com/ohhappydaytv3

twitter.com/happyTV3

instagram.com/happytv3

Anar al contingut