"Música", amb Pastora Soler i David de Maria

El tema "Música" obre "El disc de La Marató"

"Música" amb Pastora Soler, David de Maria i la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya obre l'edició d'enguany d'"El disc de La Marató". "Music", el gran èxit del cantautor britànic John Miles, ha estat la cançó triada. Una peça que parla de com, en els pitjors moments, sempre queda la música.

Aquest diumenge, al final del "Telenotícies vespre", s'estrenarà el videoclip de "Música", el primer d'aquesta edició d'"El disc de La Marató". Ha estat gravat en el Far de la Punta de la Banya dins de l'espai natural del Delta de l'Ebre, un espai únic, protegit, que s'ha obert excepcionalment a La Marató per oferir la seva sortida de sol com a esperança i llum enfront a la foscor que suposen les malalties infeccioses.

Pastora Soler, David de Maria i la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya s'uneixen per interpretar "Música", la cançó que és el tret de sortida a una nova edició d'"El disc de La Marató".

En els moments més difícils, sempre queda la música. Una companya que no falla mai. La que aconsegueix portar-nos allà on volem per consolar-nos, animar-nos o donar-nos la força necessària per tirar endavant. Aquest és el missatge del tema de "Music", el gran èxit del cantautor britànic John Miles, publicat l'any 1978.

La música ha estat sempre

el primer raig de sol

darrere l'esperança

que omple el nostre cor.

 

I en els dies difícils,

quan et cansaves de lluitar,

dins d'un món de dubtes

la música era llum.

 

La música ha estat sempre

el primer raig de sol

darrere l'esperança

que omple el nostre cor.

 

I en els dies difícils,

quan et cansaves de lluitar,

dins d'un món ple de dubtes

la música era llum.

L'esperança de la música, la llum de l'esperança enfront de la foscor de la malaltia. Aquest és el missatge que vol donar "El disc de La Marató". El  primer videoclip d'enguany, dirigit per en Xavier Garasa i sota la direcció  musical de Jordi Cubino, forma part del projecte d'"El Disc de la Marató" dirigit per Àngel Lacalle. En aquesta ocasió  viatja des de Barcelona –on La Sagrada Família va obrir les seves portes a Mònica Naranjo l'edició del 2016- a les Terres de l'Ebre, amb la col·laboració  del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Parc Natural del Delta de l'Ebre, el Port de Tarragona i Roig Creatius

"Música" s'ha gravat en un espai únic, protegit, que s'ha obert excepcionalment a La Marató per oferir la seva sortida de sol a l'esperança: el Far de la Punta de la Banya dins de l'espai natural del Delta de l'Ebre.

Els protagonistes són Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya –sorgida de La Principal de la Bisbal– sota la direcció de Francesc Cassú i dos cantants mediàtics i de veu melosa: David De María, un andalús devot d'artistes com Serrat o El Último de la Fila; i Pastora Soler, cantaora de copla i pop flamenc. Tots dos s'estrenen en català per a La Marató.

La 26a edició de La Marató de TV3 es farà el diumenge 17 de desembre i estarà dedicada a un grup de malalties que causen una de cada tres morts al món i que, segons els experts, es convertiran en un greu problema de salut pública.

Les malalties infeccioses són causades per la invasió o proliferació de microorganismes que es multipliquen en el cos humà fins a perjudicar-lo. Poden afectar l'aparell digestiu, el respiratori, el reproductor, l'immunològic, el nerviós, la pell i, en alguns casos, tot el cos. Les malalties infeccioses poden ser causades per virus, per bacteris, per protozous o per fongs. Les més habituals són les provocades pels virus –l'hepatitis i la sida són les més greus– i pels bacteris, com la sèpsia, la meningitis, la bronquitis, la pulmonia o la tuberculosi. 

tv3.cat/marato

facebook.com/lamarato

twitter.com/la_marato

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut