"El suplement" visita el mercat de la Sagrada Família

Demà, 21 d'abril, a les 11.00, "El suplement", amb Ricard Ustrell, es desplaçarà a l'estudi mòbil de Catalunya Ràdio, situat al Mercat de la Sagrada Família, que celebra el 25è aniversari de la seva gran reforma.

L'actual mercat de la Sagrada Família, que des dels anys quaranta del segle passat ocupa les antigues instal·lacions de la General Motors, es va inaugurar l'any 1993. Aquella va ser la primera de les grans reformes que s'han anat fent als mercats de Barcelona, amb la particularitat que el de la Sagrada Família és l'únic de la ciutat que comparteix edifici amb el Centre Cívic i la Biblioteca del barri.

Aquest any, el mercat celebra els 25 anys d'aquella reforma i el programa "El suplement", amb Ricard Ustrell, el visitarà demà, dissabte 21 d'abril, a les 11.00, per parlar amb els paradistes, que reivindiquen el comerç de proximitat i el producte de km 0, tal com destacarà el gastrònom de capçalera del programa, Pep Nogué, des de l'estudi, en la primera connexió del programa amb el mercat, a les 9.30.

A les 11.00, amb "El suplement" desplaçat a l'estudi mòbil de Catalunya Ràdio instal·lat al mercat, el grup de disco-funk Fundación Tony Manero presentarà el seu nou disc "Lugares comunes". I, des d'allà, els "booktubers" Àlex Serra i Marta Botet i l'editor d'Ara Llibres, Joan Carles Girbés, faran recomanacions literàries per Sant Jordi; Albert Segura, diplomàtic de capçalera del programa, farà una ruta pels principals mercats d'Europa; els "Homes clàssics" Albert Galceran i Pedro Pardo faran una classe magistral de música dedicada al soul i al funky, i Gerard Jubany posarà a prova el públic i els paradistes del mercat amb un test d'actualitat amb molt humor.

A les 12.00, serà l'hora del vermut amb l'escriptora Llucia Ramis, el periodista Maiol Roger i la "coach" Carme Lluveras, que parlaran de turisme, de la Sagrada Família i de la diada de Sant Jordi. Després, arribarà la música del grup Animal, que presentarà el nou disc "La melodia del foc". I tancarà el programa la tertúlia esportiva, amb Jaume Creixell i els periodistes Laia Tudell i Carles Fité, prèvia a la final de la Copa del Rei entre el Barça i el Sevilla.

El programa "El suplement" s'emet els dissabtes i diumenges de 6.00 a 13.00, a Catalunya Ràdio.

 

catradio/suplement

facebook.com/elsuplement

twitter.com/elsuplement

Anar al contingut