El suplement estrena temporada aquest cap de setmana en una nova etapa amb Tatiana Sisquella

El programa avança una hora el començament, a les 9 del matí, i s'acabarà a la 1 del migdia, els dissabtes i els diumenges.

El magazín del cap de setmana de Catalunya Ràdio, El suplement, arrenca dissabte la temporada amb la incorporació de Tatiana Sisquella al capdavant del programa, que a partir d'ara durarà una hora més. Començarà a les 9 del matí i s'acabarà a la 1 del migdia de tots els dissabtes i els diumenges.

El programa inclourà en la seva primera hora la presència de Pere Tàpias i les seves "Tàpies variades", que parlaran com sempre de receptes amb els especialistes en gastronomia.

Aquest dissabte El suplement s'emetrà entre les 9 i les 11 perquè a partir d'aquesta hora i fins a les 2 Catalunya Ràdio i Catalunya Informació faran conjuntament un programa especial dedicat a la Diada, amb la transmissió de l'acte institucional al parc de la Ciutadella de Barcelona.

El suplement, conduït per Tatiana Sisquella, entrevistarà aquest diumenge a dos quarts de dotze el periodista Albert Om. La nova etapa del magazín del cap de setmana de Catalunya Ràdio pretén aportar tots els ingredients necessaris d'un programa divertit i interessant, amb temps per a l'opinió i les entrevistes, i amb la participació dels oients.

catradio.cat/suplement

Anar al contingut