Roger Escapa.
Roger Escapa.

"El suplement" entrevista l'exconsellera Clara Ponsatí i el tenor Josep Carreras

Dissabte, 20 d'octubre, "El suplement", amb Roger Escapa, entrevistarà l'exconsellera d'Ensenyament Clara Ponsatí i el tenor Josep Carreras, i parlarà amb la germana d'una coneguda cuinera catalana a "Amor de mare".

Diumenge, 21 d'octubre, el programa farà una taula sobre els abusos sexuals infantils.

Dissabte, 20 d'octubre, a partir de les 6.00, Blai Marsé parlarà a "5songs" amb músics que expliquen la seva vida a través de les cançons que els han marcat. Després, una volta al món amb Xavier Moret i Alfons Gorina, i les pistes del concurs "Paisatge sonor". A partir de les 7.00, posada al dia amb Roger Escapa, Neus Bonet i Joan Botta, i repàs de les notícies internacionals de la setmana, amb John Carlin i, de l'actualitat blaugrana, amb Jordi Puntí.

A partir de les 9.00, entrevista amb l'exconsellera d'Ensenyament Clara Ponsatí. Tot seguit, tertúlia amb Andrea Mármol, David Miró i Estefania Molina, des de Madrid. A les 10.00, "L'hora negra", amb Mayka Navarro, que parlarà del crim d'Argentona. A continuació, entrevista amb el tenor Josep Carreras, pocs dies després de la mort de Montserrat Caballé, a qui "Els homes clàssics" Albert Galceran i Pedro Pardo faran un homenatge especial amb l'actuació, en directe a l'estudi, del tenor Andreu Miret i el pianista Bru Corbella.

A partir de les 11.00, la Teresa, que ha estat com una mare per a la seva germana petita, la presentarà a "Amor de mare" i totes dues explicaran quantes generacions de cuiners hi ha rere la convidada. I a la recta final del programa, a partir de les 12.00, els bolets seran els protagonistes de "L'arca de Nogué", amb el gastrònom i cuiner Pep Nogué, que en parlarà amb Joan Bonet, propietari del restaurant Can Boneta de Barcelona; i Marc Casaboch, micòleg i divulgador. I Núria Graham proposarà cançons per cuinar els caps de setmana.

 

Diumenge, 21 d'octubre, taula sobre els abusos sexuals infantils

Diumenge, a partir de les 6.00, "El suplement" començarà el dia amb un repàs de l'actualitat amb l'equip dels Serveis Informatius de Catalunya Ràdio. A partir de les 6.30, el programa donarà pas a l'"Univers MotoGP", amb Damià Aguilar, que farà la transmissió del Gran Premi del Japó, en què Marc Márquez es podria proclamar campió del món.

A les 8.00, Roger Escapa, Neus Bonet i Joan Botta repassaran les notícies internacionals de la setmana, amb John Carlin, i l'actualitat blaugrana, amb Jordi Puntí. A partir de les 9.00, els analistes de l'actualitat seran Oriol March, Marc Molins i Núria Orriols. A les 10.00, Jon Sindreu explicarà què passarà si s'imposen sancions a l'Aràbia Saudita. Tot seguit, el tema del dia, en una taula sobre als abusos sexuals infantils, amb Sara Berga, Alexandra Membrive, Álex Pacheco i Manuel Barbero, fundador de l'associació Mans Petites, de prevenció dels abusos i maltractaments a menors i la seva protecció, i autor del llibre "Un silenci a crits" (Comanegra), relat en primera persona de qui va treure a la llum el cas Maristes. A continuació, connexió amb David Prats, del programa "3 rondes" de Catalunya Informació, que serà a Valls, seguint la diada castellera de Santa Úrsula.

A les 11.00, "La consulta de la vida", amb Jordi Borràs, que parlarà de somnis d'inspiració i de músiques, pel·lícules i novel·les que han nascut dels somnis. Després, Roger Mas i David Carabén repassaran cançons que parlen de la decadència del mascle. I a la recta final del programa, a partir de les 12.00, serà l'hora de "Les dones de culte", amb Desirée de Fez i Anna Pérez Pagès, que tindran com a convidada especial l'actriu Anna Moliner, que representa "Els Jocs Florals de Canprosa" al TNC.

El programa "El suplement" s'emet els dissabtes i diumenges, de 6.00 a 13.00, a Catalunya Ràdio.

 

catradio/suplement

facebook.com/elsuplement

twitter.com/elsuplement

instagram.com/elsuplement

spotify.com/elsuplement

 

Anar al contingut