Roger Escapa.
Roger Escapa.

"El suplement" entrevista Jordi Turull, Pablo Echenique i Dani Mateo 

Demà, 17 de novembre, "El suplement", amb Roger Escapa, entrevistarà Jordi Turull, diputat de JxC empresonat a Lledoners; Angel Oiarbide, portaveu de Gure Esku Dago, i l'actor i presentador Dani Mateo.

Diumenge, 18 de novembre, entrevista a Pablo Echenique, secretari d'organització de Podem; el tema del dia "Com ha de ser la contraportada d'un diari", i seguiment del concurs El Millor Xuixo del Món des del Fòrum Gastronòmic de Girona.

Dissabte, 17 de novembre, a partir de les 6.00, Blai Marsé parlarà a "5songs" amb músics que expliquen la seva vida a través de cançons que els han marcat. Després, una volta al món amb Xavier Moret Alfons Gorina, i les pistes del concurs "Paisatge sonor". A partir de les 7.00, posada al dia amb Roger Escapa, Neus Bonet i Joan Botta; repàs de les notícies internacionals de la setmana, amb John Carlin.

A partir de les 9.00, entrevista a Jordi Turull, diputat de Junts per Catalunya, feta per Jordi Corbalan, periodista de Catalunya Ràdio. A continuació, la tertúlia amb Carles Monguilod i David Miró, i amb Estefania Molina des de Madrid, i entrevista a Ángel Oiarbide, portaveu de Gure Esku Dago, el dia abans de la celebració de la consulta sobiranista de Sant Sebastià.

A les 10.00, "L'hora negra" amb Mayka Navarro, que parlarà del crim de la Guàrdia Urbana de Barcelona amb el periodista Alfonso Egea, autor del llibre "29 balas y una nota de amor" (Editorial Alrevés, 2018). Tot seguit, l'entrevista amb l'actor i presentador Dani Mateo després de la polèmica amb el gag amb la bandera espanyola al programa "El intermedio", de laSexta.

A les 11.00, Àngels García presentarà la seva filla a "Amor de mare". I tot seguit, la visita del grup Celtas Cortos per presentar el nou disc "Energía positiva" i interpretar la cançó "Silencio" a l'estudi. En la recta final del programa, l'oli serà el protagonista de "L'arca de Nogué", amb el gastrònom i cuiner Pep Nogué des de la Fira de l'Oli Nou de Reus, que en parlarà amb Albert Galceran, president de la DOP Siurana; Montse Jononch, responsable de comunicació DOP Siurana, i Eudald Salvat i Àngels Calvo, tastadors d'olis. 

Finalment, els "Homes clàssics", Albert Galceran i Pedro Pardo, homenatjaran Montserrat Caballé pocs minuts abans de la celebració de l'acte del rèquiem per l'etern descans de la soprano que tindrà lloc a la catedral de Barcelona.

 

Diumenge, com ha de ser la contraportada d'un diari i el millor xuixo del món

Diumenge, a partir de les 6.00, Miqui Puig confegirà la llista musical del cap de setmana a "Pista de fusta". I Joan Anton Català donarà resposta a les grans qüestions de l'univers. A partir de les 7.00, posada al dia amb Roger Escapa, Neus Bonet i Joan Botta; repàs de les notícies internacionals de la setmana, amb John Carlin.

A les 9.00, entrevista a Pablo Echenique, secretari d'organització de Podem. Tot seguit, la tertúlia amb Oriol MarchNúria Orriols i Marc Molins.

A les 10.00, el programa analitzarà la caiguda d'Apple a la borsa i es preguntarà si l'Iphone X podria ser l'últim que es fabriqués, amb Jon Sindreu. Tot seguit, el tema del dia "Com ha de ser la contraportada d'un diari", amb els periodistes de mitjans impresos Gemma Tramullas, d'"El Periódico de Catalunya"; Víctor Amela, de "La Vanguardia"; Gemma Busquets, d'"El Punt Avui", i Àlex Gutiérrez, de l'"Ara". A les 10.45, connexió amb Paula Molés i Salvador García Arbós, des del Fòrum Gastronòmic de Girona, per seguir el concurs El Millor Xuixo del Món, i amb la presència de Xavier Solà, de "La nit dels ignorants 3.0", conegut amant dels xuixos i que ha confessat que enyora els xuixos de crema d'"El suplement". 

A les 11.00 s'obrirà "La consulta de la vida", amb Jordi Borràs, per parlarà dels somnis en què les persones se somnien corrent. I després, el programa quedarà en mans de Roger Mas i David Carabén, que repassaran cançons que fan plorar. I a la recta final, a partir de les 12.00, s'aixecarà el teló de "Les dones de culte" amb Anna Guitart Laura Serra, i la convidada especial, l'escriptora Marta Orriols, que presentarà el seu nou llibre "Aprendre a parlar de les plantes".

El programa "El suplement" s'emet els dissabtes i diumenges, de 6.00 a 13.00, a Catalunya Ràdio.

 

catradio/suplement

facebook.com/elsuplement

twitter.com/elsuplement

instagram.com/elsuplement

spotify.com/elsuplement

 

 

Anar al contingut