El Super3 rep més de mil robots de cuina creats per súpers

"Fes un robot de cuina" és el concurs que aquest estiu ha animat els súpers a crear el seu propi robot de cuina i a construir-lo amb materials reciclats. Amb aquesta acció, el Super3 ha volgut posar en valor la creativitat dels infants i apropar-los al món de l'alimentació saludable. En Quim, la Rita, la Laia i la Yun han estat els guanyadors del concurs i, com a premi, podran conèixer la família del Super3 a la pròxima edició de la Festa dels Súpers.

Més de mil súpers hi han participat enviant la foto del seu robot al web super3.cat. De la imaginació de tots ells han arribat robots que fan riure mentre cuinen, robots amb GPS incorporat que et fan el menjar i te'l duen allà on siguis, robots que pelen fruita o robots que cuinen tenint en compte tot tipus d'intoleràncies alimentàries. S'han rebut un total de 1.047 fotos de robots, tres dels quals han resultat guanyadors.

La Yun, de Berga, ha creat el "Gelatto Jet", capaç de fer gelats de tots els gustos. En Quim i la Rita, de Valls, han construït el "Quais Cafetó", un robot que aporta olor de cafè a tot el que cuina. I la Laia, de Terrassa, ha inventat el "Robochef", especialista en mandonguilles.

Els guanyadors coneixeran la família del Super3 a la Festa dels Súpers, que tindrà lloc els dies 22 i 23 d'octubre a l'Anella Olímpica del Parc de Montjuïc de Barcelona.

super3.cat

Anar al contingut