El Super3 recull la Castanya de Plata 2016, de l'Ajuntament de Viladrau, pels seus 25 anys

Demà dissabte, Gerard Hausmann, editor del canal Super3, i Ramon Peris, que va donar vida al personatge del Petri, recolliran el Premi Castanya de Plata, atorgat per l'Ajuntament de Viladrau i que reconeix la trajectòria del Super3 en els seus 25 anys d'història.

L'Ajuntament de Viladrau, a la Fira de la Castanya que celebra el poble, va acordar entregar al Super3 el Premi Castanya de Plata en reconeixement a la seva llarga trajectòria, que l'11 de febrer va arribar als 25 anys i que l'ha convertit en el club infantil més gran d'Europa. El premi s'atorga per unanimitat ja que el poble destaca "el funcionament i la dedicació del canal, fomentant la cultura del país entre els més menuts". A més, declaren que difícilment es pot trobar alguna família de Viladrau en què algun membre no hagi sigut soci del club.

Des de l'any 1966, a l'acte d'inauguració de la Fira es fa un reconeixement a una entitat o institució que treballi per la defensa de la cultura, la llengua i la promoció d'actes culturals populars catalans.

 

super3.cat