El Super3 i iCat.cat reben el reconeixement de la indústria musical als Premis Enderrock

Aquest migdia s'ha donat a conèixer el veredicte dels Premis Enderrock 2017-XIX Premis de la Música Catalana i s'han lliurat els reconeixements a la indústria musical, que han rebut el Super3, pels seus 25 anys de trajectòria, i iCat.cat, pels 10 anys d'història.

L'any 2016 va ser un any d'aniversari tant per al Super3, que va celebrar els 25 anys, com per a l'emissora iCat.cat, que en va fer 10. Els Premis Enderrock 2017-XIX Premis de la Música Catalana han atorgat avui el reconeixement a la indústria musical tant al Super3 com a iCat.cat per la seva trajectòria. Els altres premiats han estat es sales Auditori de Girona i Salamandra, les discogràfiques Swit Records i Foehn Records, la botiga Discos Revólver, Ràdio 4, el club de cultura Club Tr3sc i l'Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya-ARC.

25 anys de Super3

L'11 de febrer de l'any passat, el Super3 va celebrar 25 anys consolidat com l'univers infantil català de referència i traspassant la pantalla de televisió per arribar a tots els nens i nenes de Catalunya. Al llarg d'aquests vint-i-cinc anys, el Super3 ha publicat diversos discos amb cançons pròpies, com els últims "Benvinguts al Club", "Anem a veure món", "Uh! Oh! No tinc por!", "Connectem",  "Arkandú", o el més recent, l'àlbum doble "Tots som súpers".  

Els temes musicals de tots aquests discos s'han pogut sentir en directe a les diferents

edicions de la Festa dels Súpers, en les actuacions que han fet els SP3 i els personatges de la família arreu del territori; al teatre, amb l'espectacle "Super3: El musical", o versionats per artistes consagrats que van ser súpers, com Els amics de les Arts, Catarres, Enric Verdaguer, Joan Colomo, Judit Neddermann, Joan Dausà, Elena Gadel, Gemma Humet, o Arnau Tordera, que les van interpretar en directe, amb l'OBC i el quartet de pop rock de Marc Parrot, en un emotiu concert a L'Auditori de Barcelona, que va cloure la celebració del 25è aniversari del Super3. 

10 anys d'iCat.cat

iCat.cat és el canal de l'escena musical catalana, el millor pop independent i l'actualitat cultural i d'oci, amb especial atenció als nous creadors i a la cultura emergent.

Era el 23 d'abril del 2006 quan naixia iCat fm, el projecte més innovador del grup d'emissores de Catalunya Ràdio. Deu anys després, iCat.cat s'ha consolidat com el canal de l'escena musical sorgida a Catalunya els últims anys: hi dóna suport programant la seva música, posant-la en valor entre cançons internacionals, emetent concerts i entrevistes d'aquestes bandes,i divulgant la seva feina a les xarxes socials. iCat també dedica una bona part dels seus programes als llibres, el teatre, el cinema, les sèries, el còmic, la tecnologia i altres disciplines culturals.

L'abril de l'any passat, iCat va celebrar els 10 anys amb una gran festa de l'escena musical catalana, "El Desconcert", en què una vintena de músics van interpretaran en format karaoke versions de grans èxits a la sala Apolo de Barcelona

super3.cat

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

Anar al contingut