El Super3 estrena el joc Superdoc, coincidint amb La Marató

Aquesta edició de La Marató, que es farà el diumenge 17 de desembre, està dedicada a les malalties infeccioses. El Super3 s'hi ha volgut afegir, entre moltes altres accions, amb l'estrena al web del joc Superdoc, en què els súpers hauran de combatre els bacteris per guarir el pacient.

El web del Super3 acaba d'estrenar el joc Superdoc, coincidint amb La Marató, que aquest any està dedicada a les malalties infeccioses. Aquest joc acosta als súpers conceptes com antibiòtics o bacteris i els farà entendre la importància de la investigació per acabar amb moltes malalties. Els súpers que hi vulguin jugar hauran d'entrar, primer, al laboratori i crear l'antibiòtic adequat per combatre els bacteris que afecten el pacient. Per poder curar-lo, hauran d'apuntar bé i llençar l'antibiòtic creat abans que li pugi molt la febre. El joc consta de cinc nivells que augmenten la dificultat, ja que, en algun dels nivells, el súper haurà de superar certs obstacles.

Superdoc és el sisè joc que ha creat el Super3 aquest any 2017. Cal destacar-ne, per exemple, Amazing Supercity, un joc per promocionar l'anglès, o Tenim el poder, el joc de la Festa dels Súpers. Tots els jocs del web de Super3 són gratuïts, educatius i no violents, i transmeten valors com el treball en equip o els bons hàbits alimentaris. Els jocs del web del Super3 també potencien el desenvolupament de les habilitats i les estratègies.

Els jocs del Super3 tenen una gran acceptació entre els nens, i gairebé el 70% dels súpers que entren al web juguen a algun dels jocs del Super3. Aquest any 2017, ja s'han sumat mig milió de partides als diferents jocs publicats a super3.cat.

Enllaç joc "Superdoc"

super3.cat

 

Anar al contingut