El Super3, als actes de la Diada del País Valencià

En Fluski i el Sr. Pla, de la família del Super3, i els SP3, el grup musical del Super3, participaran en la Diada del País Valencià dins de la Superfesta "Televisió sense fronteres", que tindrà lloc a la ciutat de València aquest dissabte 29 d'abril.

La Superfesta "Televisió sense fronteres" del 29 d'abril ha estat convocada per Acció Cultural del País Valencià (ACPV) dins dels actes de la Diada del País Valencià. En un format familiar, aquest acte vol remarcar la importància que en moltes generacions de valencians han tingut els canals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i, alhora, recordar que fa sis anys del tancament de les emissions de TV3 al País Valencià i reivindicar-ne la recuperació, així com les d'IB3.

Les actuacions tindran lloc als Jardins de Vivers de València, a partir de les 10.30. En Fluski i el Sr. Pla, de la família del Super3, hi participaran amb l'espectacle "El càsting d'en Fluski". En aquesta història, en Fluski planteja als súpers tres proves per ser els súpers més súpers, però apareix el Sr. Pla amb la intenció de fer fora tothom perquè vol construir, en aquell espai, un edifici. Els assistents a l'espectacle podran conèixer de primera mà qui serà més capaç per sortir-se amb la seva.

Per la seva banda, els SP3, el grup musical del Super3, pujaran a l'escenari amb l'espectacle "Sempre a punt", en què la Mireia, la Joana i els dos Davids busquen els súpers que millor canten i ballen allà on van. Per això a cada concert -a més de cantar les cançons del Super3 amb els seus amics Albert, Nil, Alejandro, Cristina, Lorena i Aina- també conviden els súpers a pujar dalt de l'escenari a cantar i ballar amb ells. Els SP3 recorren pobles i ciutats per conèixer de ben a prop tots els súpers que, com ells, estan sempre a punt per a la festa i la música.

A més del Fluski, el Sr. Pla i els SP3, fins a les 14.00 passaran per l'escenari de la Superfesta el valencià Dani Miquel, la cantant i contacontes mallorquina Maria Bimbolles i el grup Rock de Babalà. Durant tot el matí també hi haurà diversos tallers i  activitats, així com muixerangues a càrrec de la Jove Muixeranga de València.

super3.cat

super3.cat/superactivitats

Anar al contingut