El Super3, al Familiaria d'Empúries

Els SP3, el grup musical del Super3, actuaran dissabte, 22 de juliol, a les Ruïnes d'Empúries, dins de la segona edició del Familiaria, un esdeveniment lúdic, cultural, musical i gastronòmic que té la intenció d'acostar les famílies i els infants al jaciment arqueològic d'Empúries.

Aquest dissabte 22 de juliol, a les 19.00, els SP3, el grup musical del Super3, actuaran a l'Àgora grega de les Ruïnes d'Empúries, a l'Alt Empordà, amb l'espectacle "Sempre a punt", en què la Mireia, la Joana i els dos Davids busquen els súpers que canten i ballen més bé allà on van. Per això en cada concert, a més de cantar les cançons del Super3 amb els seus amics Albert, Nil, Alejandro, Cristina, Lorena i Aina, també conviden els súpers a pujar dalt de l'escenari a cantar i ballar amb ells. Els SP3 recorren pobles i ciutats per conèixer de ben a prop tots els súpers que, com ells, estan sempre a punt per a la festa i la música.

L'actuació dels SP3 forma part dels actes del Familiaria d'Empúries, una gran festa de la cultura en família. L'esdeveniment inclourà activitats diverses, com tallers relacionats amb l'antiguitat, espectacles d'ambientació històrica, visites familiars guiades pel jaciment, concerts i tallers de cuina i música.

 

super3.cat

super3.cat/superactivitats

Anar al contingut