El Super3, al Congrés Internacional de Turisme Actiu per a Tothom de Platja d'Aro

Els SP3, el grup musical del Super3, actuaran diumenge 21 de maig a Platja d'Aro, dins dels actes del Primer Congrés Internacional de Turisme Actiu per a Tothom, que acollirà diverses poblacions del Baix Empordà a partir d'avui i que se centra en el turisme accessible i l'esport adaptat per a tothom.

Aquest diumenge 21 de maig, a les 17.00, els SP3, el grup musical del Super3, pujaran a l'escenari de la plaça del Mil·lenari de Platja d'Aro amb l'espectacle "Sempre a punt", en què la Mireia, la Joana i els dos Davids busquen els súpers que canten i ballen més bé allà on van. Per això en cada concert, a més de cantar les cançons del Super3 amb els seus amics Albert, Nil, Alejandro, Cristina, Lorena i Aina, també conviden els súpers a pujar dalt de l'escenari a cantar i ballar amb ells. Els SP3 recorren pobles i ciutats per conèixer de ben a prop tots els súpers que, com ells, estan sempre a punt per a la festa i la música.

Aquesta actuació dels SP3 forma part de les activitats del Primer Congrés Internacional de Turisme Actiu per a Tothom que es fa entre avui i el 21 de maig a quatre poblacions del Baix Empordà: Sant Feliu de Guíxols, Sant Antoni de Calonge, Palamós i Platja d'Aro. El congrés oferirà diverses activitats i conferències sobre temes relacionats amb el turisme accessible i l'esport adaptat per a tothom. En aquest sentit, aquest Primer Congrés Internacional de Turisme Actiu pretén ser el punt de trobada per descobrir altres formes d'atraure nous clients per al sector i desenvolupar i consolidar el turisme actiu de qualitat i responsable perquè tothom pugui gaudir del lleure d'una manera saludable i amb tota la seva amplitud.

super3.cat

super3.cat/superactivitats

Anar al contingut