El Super3, a la Bassa de Sant Oleguer de Sabadell

Els SP3, el grup musical del Super3, actuaran aquest divendres 30 de juny a la Bassa de Sant Oleguer de Sabadell, en una festa per celebrar la reobertura d'aquestes instal·lacions.

Aquest divendres 30 de juny, a les 11.00, els SP3, el grup musical del Super3, actuaran a la festa de celebració de la reobertura de la Bassa de Sant Oleguer de Sabadell amb l'espectacle "Sempre a punt", en què la Mireia, la Joana i els dos Davids busquen els súpers que canten i ballen més bé allà on van. Per això en cada concert, a més de cantar les cançons del Super3 amb els seus amics Albert, Nil, Alejandro, Cristina, Lorena i Aina, també conviden els súpers a pujar dalt de l'escenari a cantar i ballar amb ells. Els SP3 recorren pobles i ciutats per conèixer de ben a prop tots els súpers que, com ells, estan sempre a punt per a la festa i la música.

La Bassa de Sant Oleguer, la piscina més gran de Sabadell, ha obert de nou les seves portes aquest dilluns després de diverses obres de millora. La festa de celebració de divendres s'allargarà fins al vespre amb diverses activitats i actuacions.  

super3.cat

super3.cat/superactivitats

Anar al contingut