El sorteig dels vuitens de final de la Lliga de Campions, a TV3 i Catalunya Ràdio

Dilluns, a les 12.00, s'emetrà en directe, per TV3 i Catalunya Ràdio, el sorteig de vuitens de finals de la Champions en què se sabrà el rival del Barça.

A les 11.45 començarà per Esport3 la prèvia del sorteig dels vuitens de final de la Lliga de Campions, un programa presentat per Bernat Soler i que comptarà amb la col·laboració d'Agustí Alavés i Xavier Torres per analitzar el resultat dels aparellaments de vuitens, amb especial atenció al rival del FC Barcelona, que sortirà entre els equips següents: Chelsea, Basilea, Bayern de Munic, Porto i Xakhtar Donetsk.

Jordi Sunyer serà l'enviat especial a Nyon, a la seu de la UEFA on es farà aquest sorteig i on recollirà les primeres impressions dels representants blaugranes un cop sabut el resultat.

La cerimònia del sorteig s'emetrà simultàniament per Esport3 i TV3 i, quan s'acabi, només per Esport3 s'analitzarà al detall les característiques del rival del Barça.

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació

El sorteig a Catalunya Ràdio el faran els de l'"APM?", dins d'"El matí de Catalunya Ràdio", amb els comentaris i les valoracions de Ricard Torquemada, Jordi Costa i Francesc Garriga. I des de Nyon, Àlex Bosch.

El sorteig també es podrà seguir en directe per Catalunya Informació.

esport3.cat

catradio.cat

Anar al contingut