El sorteig dels quarts de final de la Lliga de Campions, a TV3 i Catalunya Ràdio

Demà, a les 12.00, s'emetrà en directe, per TV3 i Catalunya Ràdio, el sorteig de quarts de finals de la Champions en què se sabrà el rival del Barça.

El Barça ja sap quins rivals li poden tocar en el sorteig dels quarts de final de la Lliga de Campions

A partir de les 11.45, a TV3 començarà un  especial "Zona Champions" amb Maria Fernàndez Vidal, Bernat Soler, Ricard Torquemada i Gerard Autet, que presentaran els rivals que li puguin tocar al Barça als quarts de final, en el sorteig que començarà a les 12.00 a Nyon. Atlètic de Madrid, Reial Madrid, Bayern de Munic, Borussia Dortmund, Mònaco, Leicester o Juventus són els possibles contrincants dels blaugranes després de la històrica remuntada davant el PSG a vuitens de final. Aquesta vegada el sorteig ja és pur, de manera que els aparellaments poden ser amb qualsevol dels equips.

Francesc Latorre serà a Nyon, des d'on recollirà les primeres impressions dels representants blaugranes després del sorteig. I des del plató analitzaran els aparellaments i el rival dels de Luis Enrique.

Catalunya Ràdio i Catalunya Informació

A partir de les 12.00, "El matí de Catalunya Ràdio" farà el seguiment en directe del sorteig amb Jordi Costa, realitzador del programa "Tot costa", Francesc Garriga, realitzador del programa "El Club de la Mitjanit", i Jordi Borda, director adjunt de Catalunya Ràdio. A Nyon hi haurà Marc Garriga. El sorteig també es podrà seguir en directe per Catalunya Informació.

esport3.cat

catradio.cat