El secret de Junqueras per caure bé, a "Polònia"

Demà, a les 21.55, a l'espai de sàtira política "Polònia", dirigit per Toni Soler, Oriol Junqueras (Ivan Labanda) explicarà el seu secret per relacionar-se amb la CUP i amb el PDECat sense sortir-ne malparat, a través d'un musical.

Mentrestant, a La Moncloa, Mariano Rajoy (Queco Novell) haurà de fer front a dos problemes de la nova legislatura. Per una banda, ell i els seus ministres hauran d'aprendre què significa la paraula "dialogar" ara que no tenen majoria absoluta. De l'altra, haurà d'arbitrar en la divisió del seu govern entre Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets) i María Dolores de Cospedal (Judit Martín). Aconseguirà resoldre-ho?

A més, Carles Puigdemont (Queco Novell) intentarà posar gelosa Ada Colau (Agnès Busquets) perquè el president ha aconseguit el suport de la CUP per aprovar els pressupostos i l'alcaldessa de Barcelona, no. També tornarà Josep Capella (David Olivares) per explicar-nos com van les negociacions entre el PSC i el PSOE i en Tomàs Molina (David Olivares) ens portarà la seva particular "superlluna" i s'atrevirà a fer un experiment amb en Minimolina. 

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/show/polonia