El retorn a Can Boira, a "Nit i dia"

Dilluns, a les 21.55, s'estrena el novè capítol de la segona temporada de "Nit i dia", la sèrie de TV3 produïda per Mediapro. Dues trames paral·leles protagonitzades per forenses, jutges, policies i també per advocats, artistes, polítics i sicaris. Històries de personatges que intenten fugir del seu passat; però aquest passat, d'una manera o d'una altra, sempre torna. Així és la nova temporada: una partida d'escacs entre el passat i el present. Blanques i negres. Llum i foscor. Nit i dia.

Gossos

Carmen Garcia (Mar Ulldemolins) comença a passar documents de Solaris a la policia mentre Joana Porta (Lluïsa Mallol), que sospita que Damià (Peter Vives) l'enganya, encarrega a Galan (Sílvia Bel) que segueixi el seu amant. Víctor (Andrés Herrera) i Fidel (Pep Cruz) aconsegueixen que el Piranya (Dafnis Balduz) visiti Can Boira i revisqui el seu passat. En paral·lel, Vila (Àlex Casanovas)  se sent amenaçat per les preguntes de Fidel i demana protecció a Miró (Ramon Fontserè).

I després, a les 22.55, "En sèrie", la docusèrie presentada per Miranda Gas i dirigida per Román Parrado, que desgrana la feina immensa que comporta una sèrie de televisió de primer nivell com "Nit i dia".

Vestuari, maquillatge i perruqueria

Quina imatge tenen els protagonistes d'una sèrie? Tenir clara la resposta a aquesta pregunta abans de començar a rodar és fonamental. I aquesta resposta té tres eixos: el vestuari, el pentinat i el maquillatge que necessitarà cada personatge de la sèrie.

tv3.cat/nitidia

twitter.com/nitidiaTV3

facebook.com/nitidiaTV3

Facebook Live

Anar al contingut