DILLUNS, A LES 20.35

El resum més divertit de la temporada de TV3, a "TV3XUnTub"

El dilluns 20, a les 20.35, comença una nova setmana de "TV3XUnTub", el programa d'estiu amb el recull dels millors moments d'entreteniment de TV3 de dilluns a divendres. Aquesta setmana, Francesc Orella, Marta Bosch, Eloi Cordomí, Marc Cartes i Òscar Andreu compartiran els seus "stories".

Aquesta setmana, els presentadors que compartiran el seu particular "story", en què s'escullen quins han estat els seus "moments top" de la temporada de TV3. Seran: dilluns, Francesc Orella, l'actor que va encarnar el paper de Merlí Bergeron a la sèrie "Merlí"; la presentadora d'esports del "TN migdia", Marta Bosch, ho farà dimarts; dimecres és el torn d'Eloi Cordomí, l'home del temps de TV3 que aquesta temporada ha presentat la secció meteorològica de "Tot es mou"; dijous, l'actor que interpreta l'Andreu a "Com si fos ahir"; Marc Cartes se sotmetrà al test de "TV3XUnTub"; i Òscar Andreu, el presentador d'"Està passant", tancarà la setmana.

"TV3XUnTub" s'emet els vespres d'estiu, de dilluns a divendres, a les 20.35, just  abans del "TN vespre", del 30 de juliol al 7 de setembre.

tv3.cat/tv3xuntub

Anar al contingut