DIVENDRES, A LES 22.05

El resum del millor de la temporada del "Zona zàping", a TV3

Demà divendres, a les 22.05, "Zona zàping" farà un repàs dels millors moments de la temporada

En l'últim capítol de la temporada, el "Zona zàping" farà una gala virtual dels millors vídeos de cada secció de la "Zona web", un recull d'allò més divertit de la moda "swish-swish".

El programa fa un petit descans fins al setembre, però l'equip no descansarà del tot, ja que cada divendres a les 22.05, després del "Telenotícies vespre", s'emetrà durant aquest estiu un especial del "No te la fotis", una de les seccions més conegudes de la "Zona web".

Les audiències:

Després de 38 emissions, el "Zona zàping" ha fet una audiència mitjana de 315.000 espectadors i una quota del 12,9%. El capítol més vist va ser el del 9 de febrer, amb 427.000 espectadors i un 16,4% de quota. Aquesta temporada millora l'anterior en 1,5 punts, i és líder de la seva franja amb solvència.

Pel què fa a les valoracions qualitatives, el programa té un índex de 8,3 sobre 10, molt proper a la mitjana de la cadena. Al 97,8% dels espectadors li agrada la posada en escena i el 95,4% considera el programa "molt o força entretingut", segons el panel de GfK, l'empresa multinacional alemanya d'investigació i anàlisi de mercat que elabora informes sobre les valoracions qualitatives dels espectadors per a les principals televisions europees.

tv3.cat/zona-zaping

facebook.com/zonazaping

twitter.com/zonazaping

instagram.com/zonazaping

Anar al contingut