El Rèquiem del concert dedicat a Montserrat Caballé, al 33

Demà, dimecres 21 de novembre, a les 22.35, el 33 emet el rèquiem del concert per a Montserrat Caballé, celebrat a la catedral de Barcelona el 17 de novembre

El concert rèquiem que es va fer per l'etern descans de Montserrat Caballé es podrà veure, al canal 33, demà, 21 de novembre, a les 22.35. Organitzat per la família de la soprano i el Gran Teatre del Liceu, l'acte es va fer dissabte passat a la catedral de Barcelona.

Montserrat Caballé, que va morir el 6 d'octubre, va ser una de les més grans sopranos d'òpera de la segona meitat del segle XX. Amb una tècnica inigualable es va donar a conèixer per les seves interpretacions en òperes de Rossini, Bellini i Donizetti.

Durant l'acte, presidida per l'arquebisbe Joan Josep Omella, l'Orquestra Simfònica i el Cor del Liceu, juntament amb la soprano Ainhoa Arteta, la mezzosoprano Maite Beaumont i els tenors Nikolai Schukoff i Alexander Vinogradov, van interpretar el rèquiem de Verdi.

Al concert van assistir nombroses autoritats, com la consellera de Cultura, Laura Borràs, o el tercer tinent d'alcalde de Barcelona, Jaume Asens. La celebració també va ser oberta a la ciutadania i un total de 600 persones van poder estar presents al rèquiem per Montserrat Caballé.

A més, el Liceu va obrir gratuïtament per oferir en directe el concert i la missa funeral.

tv3.cat/33

Anar al contingut