El repte del "Tot gira" per la Marató de Barcelona

Diumenge, dia 5 de novembre, el "Tot gira" presentarà el repte que per cinquena vegada estan preparant de cara a la Marató de Barcelona. Aquest any presentaran quatre atletes que van ser olímpics a Barcelona 92 i que estan disposats a preparar-se amb Carles Castillejo per participar en aquesta prova esportiva, que se celebrarà l'11 de març del 2018 a la capital catalana.

Per cinquena vegada el "Tot gira" entrenarà quatre atletes perquè disputin la Marató de Barcelona, que es correrà l'11 de març del 2018. Aquest diumenge el programa presentarà el repte amb una entrevista als quatre participants i a l'entrenador, Carles Castillejo, maratonià acabat de retirar.

Els participants són 4 exesportistes d'elit que van ser olímpics a Barcelona 92. Dani Ballart, exjugador de waterpolo i medallista als Jocs Olímpics de Barcelona 92 i col·laborador del "Tot gira"; Natàlia Via-Dufresne, exregatista i medallista als Jocs Olímpics de Barcelona 92; Jesús Ángel García Bragado, exmarxista, que va ser a Barcelona 92, i Tomàs Jofresa, exjugador de bàsquet, també va participar als Jocs Olímpics de Barcelona.

El repte del "Tot gira" és una prova de superació amb exesportites d'elit que s'entrenaran durant 16 setmanes. El diumenge 11 de febrer del 2018 participaran en la Mitja Marató de Barcelona, un bon test de cara a la prova final, la Marató de Barcelona que correran l'11 de març del 2018.

Anar al contingut