Coia Ballesté
Coia Ballesté

El reportatge "Raspalls Fontboté a la Torre Eiffel", emès a Catalunya Informació dins el programa "Economia i empresa", ha guanyat el Premi de Periodisme de la Cambra de Reus

El Premi de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus té com a objectiu distingir els treballs periodístics que ajuden a divulgar la tasca de les empreses de l'àmbit territorial.

El reportatge guanyador el va elaborar la periodista i delegada de la CCMA a les Terres de l'Ebre i a Tarragona, Coia Ballesté,  i es va emetre dins l'espai "Economia i empresa", de Catalunya Informació que realitzava Nati Adell.

Aquest treball periodístic "Raspalls Fontboté a la Torre Eiffel" explica que aquesta empresa de Reus fabrica més de 700.000 raspalls l'any i n'exporta a més de 40 països, incloent-hi Alaska. Els seus productes es troben a la Torre Eiffel, al telescopi més gran del món, als avions Airbus o a la Casa de la Moneda. El podeu sentir aquí

Coia Ballesté i Brumós va néixer a Reus l'any 1967. És delegada de la CCMA, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, a Tarragona i Terres de l'Ebre. He estat coordinadora de Catalunya Informació, coordinadora d'"El matí de Catalunya Ràdio", subcap del Departament d'Esports i delegada de Catalunya Ràdio a Tarragona. Ha format part de l'equip de Joaquim Maria Puyal a "La TdP" i ha estat membre del Consell Assessor de la Facultat de Lletres de la Universitat Rovira i Virgili. Va estudiar Ciències de la Informació a la Universitat Autònoma de Barcelona i ha treballat també a la Cadena SER i la COPE.

L'acte d'entrega del premi es farà el dimecres 14 de desembre, en el decurs de la gala del 130è aniversari de la Cambra de Comerç, que es farà al Teatre Fortuny de Reus. L'acte, el presidirà Carles Puigdemont, president de la Generalitat, i començarà a les 7 de la tarda.

Aquests premis van néixer l'any 2014 vinculats a la convocatòria específica dels Premis a la Internacionalització. Enguany, la convocatòria ha tingut un abast més general coincidint amb la celebració del 130è aniversari de la Cambra. Per tant, els premis distingeixen tots els treballs periodístics dedicats a empreses independentment de la projecció internacional que puguin tenir aquestes organitzacions.

El jurat ha valorat la qualitat professional dels treballs i l'originalitat dels temes abordats, així com el seu tractament crític i la seva capacitat analítica.

 

catradio.cat/informatius

catradio.cat/catinfo

twitter.com/catinformacio

 

Anar al contingut